Nytt år - men stadig skjer mye av det samme...

torsdag 12. februar 2009

Ja vi er riktignok kommet til midten av februar, men det er fortsatt bare første kvartal av året. Den siste tida har det skjedd mye forskjellig - både spennende, og ikke fullt så spennende, ting.

I januar hadde jeg besøk av Britt Eli og Stine, det var veldig koselig :-) Vi brukte helga på shopping, prating og spilling. Jeg har et spill som heter Norge Quiz, som vi prøvde. Det var veldig mange vanskelige spørsmål, men også veldig artig da.

Lise Marian har hatt bursdag. Da var vi hjemme hos Lise, spiste salat og kaker :-) Det var koselig.

Siste helga i januar var jeg i Kristiansund en tur. Da var jeg med på rollespill, "På Flukt". Det var veldig artig. Jeg sov riktignok bare åtte timer den helga, men det å få plage noen for moro skyld er artig innimellom :-) *litt ondskapsfull får man være*
Deltakerne var konfirmanter fra Humanetisk Forbund. Flere av dem fikk litt andre holdninger i løpet av spillet, og ved spillets slutt.

Ellers har jeg passet mitt, foreløpig, yngste søskenbarn. Vi har vært ute og trillet i Trondheims gater, lekt oss og hatt det kjekt. Fredag til lørdag sov hun over hos meg og Christian. Det var kjempekoselig. Hun sov som en engel, og lørdag formiddag laget vi kjempegode sjokolademuffins.

På tirsdag (10. februar) ble gulljenta storesøster, til en bitteliten engel.
Leon Mathias ble født - 1150 gram og 37 cm. Bitteliten er han :-)
Jeg har ikke fått sett han enda, men jeg må innrømme at jeg gleder meg til å møte mitt nyeste familiemedlem :-)

Nå for tida jobber jeg for harde livet med skoleoppgaver. Vi har ei oppgave som er kjempevanskelig, og ikke særlig givende. Men det må gjøres.

Der ser dere et eksempel på hva jeg må gjøre...
Og det er ting som jeg har funnet ut ved å se på en film av en person som snakker tegnspråk.
Jeg kan den filmen utenatt nå, for å si det sånn.

På fredag skal den oppgaven leveres, og det gleder jeg meg til :-)

Da er det på'n med andre oppgaver.


Gruppa mi skal jobbe med å finne ut hvilke tilbud som finnes for døve ungdommer i Trondheim, det blr spennende. Vi skal intervjue en døv person, og vi skal gjøre rede for hvordan man kommuniserer med døve mennesker.

Jeg tror jeg har fått ned det meste som har skjedd i 2009 så langt :-)

Comments

No response to “Nytt år - men stadig skjer mye av det samme...”
Post a Comment | Legg inn kommentarer (Atom)

Legg inn en kommentar

Blir du engasjert, provosert eller har du bare lyst å skrive noe til meg? Så kjekt :o) Jeg skal svare så fort jeg har anledning...

 
STUDIETIDEN MIN. Citrus Pink Blogger Theme Design By LawnyDesignz Powered by Blogger