Grillet kylling med sommersalat (oppskrift fra Ingrid Elisabeth)

mandag 29. juni 2009

Du trenger (2 porsjoner);

Kyllingfilét (2 stk)

Sitron
Hvitløk (finhakket)
Soltørkede tomater (finhakket)
Olivenolje
Gastromat
Havsalt

Tagliatelle (ca 3 snurrer per pers)
Cherrytomater (6-10 stk)
Cantaloupe melon (1/2 - kan også bruke honningmelon)
Avokado (1 stk)

Créme Fraiche
Majones
Sitronsaft
Havsalt
Gastromat

Tilberedning:

Lag marinade i passe mengde; olivenolje, gastromat, havsalt, soltørkede tomater og hvitløk. Skjær kyllingen i passe store strimler, og mariner dem (feks i en plastpose).

Kok pastaen al dente (det korteste angitte tidspunkt på pakken). Ha i olje i pastavannet rett før du heller ut vannet. Skyll med kaldvann. Ha i en bolle, hell over olje og strø på litt havsalt. Bland godt.
Skjær opp og bland avokado, melon og cherrytomater med pastaen.

En spiseskje créme fraiche til en spiseskje majones, mengde etter behov (feks 4 spiseskjeer). Tilsett litt sitronsaft og krydder.

Serveres ute i hagen i kveldssola :o)
Boun apetit.

Comments

One response to “Grillet kylling med sommersalat (oppskrift fra Ingrid Elisabeth)”
Post a Comment | Legg inn kommentarer (Atom)

Nam! Takk for oppskrift :D

Legg inn en kommentar

Blir du engasjert, provosert eller har du bare lyst å skrive noe til meg? Så kjekt :o) Jeg skal svare så fort jeg har anledning...

 
STUDIETIDEN MIN. Citrus Pink Blogger Theme Design By LawnyDesignz Powered by Blogger