Jeg vil ikke ha vaksine

mandag 12. oktober 2009

Fordi jeg jobber innen helsesektoren får jeg tilbud om gratis å ta vaksine mot svineinfluensa. Jeg føler ikke selv for å ta den, og har derfor valgt å takke nei.
Jeg bruker aldri å få vanlig influensa og sjansen er ikke noe større for å få svineinfluensa. Derfor mener jeg at det for min del vil være unødvendig å ta vaksinen.

Hva mener du om saken?

Comments

8 Responses to “Jeg vil ikke ha vaksine”
Post a Comment | Legg inn kommentarer (Atom)

hvis det ikke er noen risko bundet til å ta vaksinen, så hadde jeg nok gjort det. Så slipper man å tenke på at man -kan- bli syk, liksom. For syk kan man bli uansett om man ikke pleier å bli det. Og hvem vil vel være i isolat i 7 dager? Jeg var i isolat da jeg fikk noro-viruset for en del år tilbake, og det var ikke gøy, bare kjedelig. så jeg ville nok tatt den ;)

det gikk forresten finfint i dag med student og alt sånt. har kosa meg masse i dag, et fint tolkeoppdrag! pluss at det er utrolig gøy å se hvor mye man utvikler seg som tolk på et år, jeg var nok like anspent og stressa som hun som var med oss i dag, for ett år siden. så det var oppløftende å se ;)

Jeg tror jeg ville tatt den da, spesielt om jeg hadde jobbet i helsesektoren. Man kan alltid bli syk, selv om man ikke bruker å bli det. ;)

Hadde jeg jobbet der fulltid så hadde jeg sannsynligvis vurdert den sterkere. Jeg jobber bare som tilkallingsvikar, og nå skal jeg tre uker i praksis i barnehage, og da blir det ikke jobbing i barneboligen i det hele tatt.
Jeg får vel bare bite i det sure eplet hvis jeg blir syk...

Gjør det du føler er rett, og hold deg hjemme hvis du blir syk. ;)

sv: Har ikke prøvd å lage selv, jeg er så dårlig på baking. Kanskje jeg skal få teg til å prøve? :D Har perioder der jeg ikke er så kreativ jeg også, men de varer heldigvis ikke så lenge i gangen.

Og lag tikka masala, kanskje den herlige smaken får opp kreativiteten din igjen ;)

Ikke ta den, svineinfluensa er mest bare oppstyr, pluss at du slipper å få en nål i armen. Med andre ord, du tjener bare på det ;) Om du ikke er syk nå, så tror jeg at du ikke kommer til å bli syk :)

Jeg tror ikke jeg kommer til å ta den.. Får nok førstepri siden jeg både jobber og studerer i helsesektor. Men er veldig skeptisk!

Har synes alt med svineinfluensa vært oppstyr, ikke brukt en kalori på å bekymre meg.. i tilegg til at jeg føler vaksinen ble satt sammen i en fart og vi blir litt prøvekaniner når vi tar den..

Men jeg ble litt mer usikker når jeg leste nettsvarene til en av ekspertene her om dagen - han virkelig anbefalte alle å ta den, og lovte at det ikke skulle være noe fare knyttet til vaksina..

Fikk forresten premien i går! Herlig! :D Takk!!

Du gjør det du selv føler at du trenger å gjøre. Jeg tror at jeg ville valgt å ta den uansett liksom

Enig med deg jeg.

Og så har jeg utfordret deg i bloggen min

Legg inn en kommentar

Blir du engasjert, provosert eller har du bare lyst å skrive noe til meg? Så kjekt :o) Jeg skal svare så fort jeg har anledning...

 
STUDIETIDEN MIN. Citrus Pink Blogger Theme Design By LawnyDesignz Powered by Blogger