Jeg elsker vinteren!

lørdag 6. mars 2010


Som overskriften tilsier skal dette innlegget handle om vinter.
Jeg nyter vinteren maksimalt, og gliser bredt hver gang det kommer ny snø. Alle rundt med offer og stønner, mens jeg hopper i været.

Ny snø betyr nye muligheter for
- aking
- skiturer
- gå på skøyter (kanskje helst temperaturen som avgjør det)
- lage ting i snøen
- kle på seg godt
- ta fine bilder
- gå tur og nyte synet av urørt natur

Jeg kjøpte meg ski i begynnelsen av januar, og har abolutt ikke angret på det. Det tar riktignok en time for å komme seg til skiløypene i Bymarka, men det er uten tvil verdt det!
Når jeg går der og ser det urørte vinterlandskapet føles det som jeg er kommet til en annen verden - eller inn i en film.


Jeg har et lite akebrett som jeg og søstera mi brukte da vi var små. Jeg kaller det "Lille Resern". Det får bli med meg overalt. Jeg aker ned den lange bakken fra huset, og drar skøytene eller det jeg handler på akebrettet. Helt genialt. Bortsett fra i midtbyen hvor det er lite snø. Men det bryr jeg meg ikke så mye om. Det er uansett genialt.


Skøytene har vært veldig flittig brukt denne sesongen. Det tar cirka et kvarter for meg å komme til kunstisbanen på Leangen, og da har jeg ingen unnskyldning for ikke å dra dit. Når jeg får skøyter på beina og kommer inn i det, så kan jeg gå ganske fort og lenge uten å bli spesielt sliten. Skøyter tror jeg må være en av de morsomte treningsformene - og så er jeg ganske god på det. I alle fall sammenliknet med for eksempel ballidrett.


Dessverre er ikke årets snø i Trondheim helt egnet til snøforming. Men noe har jeg da fått laget. Jeg har laget to snølykter ute i hagen. Og på skituren på torsdag gravde jeg og ei venninne en gangpassasje. Det var artig.


Jeg elsker å ha på meg masse klær - å pakke meg godt inn. Jeg kan godt ha på meg kjole under, men når jeg skal ut i vinterhalvåret kler jeg meg faktisk etter været. Når jeg vet jeg ser bra ut under, så føler jeg meg også bra i bobledress. Jeg har på meg den rosa boblejakka, den blå boblebuksa, den blå buffen og det hvite pannebåndet - og digger det!

Bilder - det er et litt forsømt kapittel for meg på vinteren. Jeg er litt redd for kameraet mitt, jeg elsker å nyte naturen med bare øynene og er enda ikke blitt skikkelig god på vinterbilder. Men den siste uka har jeg funnet tilbake lysten, og framover skal det bli masse bilder.

Å gå turer nå på vinteren - det er undervurdert. Formiddagsturer i sola med musikk i ørene og masse urørt, hvit natur rundt meg - LOVE IT! Og kveldsturer med kjæresten min, stjerneklar himmel og den magiske stemningen snøen gir i vintermørket - det er ubeskrivelg skjønt og herlig!

Og hvorfor liker du ikke vinteren?

Comments

3 Responses to “Jeg elsker vinteren!”
Post a Comment | Legg inn kommentarer (Atom)

du må ta meg med på skøyter !
klemmer!
isabel

"Jeg nyter vinteren maksimalt, og gliser bredt hver gang det kommer ny snø. Alle rundt med offer og stønner, mens jeg hopper i været."
Da er vi to!
Aaa! Jeg er så enig, så enig! Det har jo vært den beste vinteren på lenge i år! Har bare hatt altfor liten tid til å være ute og ha det gøy :/

Kyäni er et globalt direkte aksjehandel som marknadsfører innovative kosttilskudd through et nettverk av uavhengige distributører. Sortimanget består av fire produkter, der tre av dem skaper den såkalte Helsetriangelen med Kyäni Sunrise, Kyäni Nitro FX og Kyäni Sunset.Kyäni

Legg inn en kommentar

Blir du engasjert, provosert eller har du bare lyst å skrive noe til meg? Så kjekt :o) Jeg skal svare så fort jeg har anledning...

 
STUDIETIDEN MIN. Citrus Pink Blogger Theme Design By LawnyDesignz Powered by Blogger